Blogolj!

A tudomány válaszol: ez az 5 nyilvánvaló jele van, hogy megcsal a párod


Kutatók azt állítják, elkészítették azt a listát, amely szerintük egyértelműen arra utal, hogy kedvesed megcsal. Úgy vélik vannak jelek, amelyek egyértelműen a hűtlenségre utalnak, ráadásul ha a felsoroltak közül többet is észleltél az utóbbi időben, akkor még nagyobb biztonsággal kezdhetsz gyanakodni.

Ezekre érdemes figyelned:

  1. Váratlanul kedvesebben viselkedik, mint valaha - ha minden előzmény nélkül kedvesebbé, már-már negédessé válik szerelmed; ha bókol, figyelmes, miközben korábban teljesen másnak mutatta magát valószínűleg lelkiismeretfurdalás gyötri hűtlensége miatt.
  2. Újabban elvonul ha telefonál - Soha nem hallod mostanában kivel, mit beszél? Esetleg gyanús időben keresik az irodai telefonján? Kezdj el gyanakodni, ha korábban előtted beszélt családjával, barátaival.
  3. Ingerülten reagál a kérdésekre - Azzal vádol, hogy vallatod őt mostanában? Ideges, feszült amikor olyan apróságokra kérdezel rá, mint például, hogy mikor ér haza? Ha nem szemrehányóan, piszkálódva kérdezted tőle, jogosan gyanakodhatsz egy harmadik félre.
  4. Nem kérdezhetsz rá ő mit csinál, merre jár egész nap, de téged minden percről elszámoltat.
  5. Egy ideje már nem szeretkeztek, a közeledésedet is elutasítja - Ha korábban jól működött minden az ágyban akkor ideje kiderítened, miért fújt visszavonulót mostanában.
https://tudtade.blogstar.hu/./pages/tudtade/contents/blog/85448/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?