Blogolj!

A pszichológia szerint ha megvan a párodban ez az 5 tulajdonság, nagyobb eséllyel csal meg


Nagyon sok jel utalhat arra, hogy párunk megcsal félrelép, de van néhány egészen bizarr tulajdonság is, amire eddig talán nem is gondoltál, mégis hűtlenségre utalhat.

  1. Egy új kutatás szerint nagyobb eséllyel csalják meg párjukat azok, akik évtized forduló közelében járnak életkoruk tekintetében. Nem lehet véletlen, hiszen a sorsunkat befolyásoló döntéseinket gyakran épp a 20-as, 30-as vagy éppen a 40, 50-es éveink végéhez közeledve értékeljük újra.
  2. Nem titok, hogy a nők nagy része vonzóbbnak találja a magasabb férfiakat. Lehet, hogy magasságuk miatt fölényben érzik magukat, és úgy hiszik, hogy számukra megbocsátható a megcsalás?
  3. Egy másik nemzetközi kutatás szerint a rockzenét hallgatók között sokkal több félrelépő akad mint más zenei műfajok kedvelői között. Állítólag a hűtlenkedők közel 50%-a a rockzenéért rajong.
  4. Ha kedvesed szeret vásárolgatni, valószínűleg hóbortja magában hordozza a változatosságra való törekvést. Természetesen ettől még nem lesz automatikusan hűtlenkedő, egy kutatás szerint viszont azok a nők akik titkos kapcsolatot tartanak fent, sokkal szívesebben vásárolnak attól kezdve, hogy életük része a félrelépés. Sőt! A kutatásban résztvevő nők közül minden negyediknek titkos hitelkártyája is volt.
  5. A szőke hajszín mindig is a túlfűtöttség és az erotika szimbóluma volt, elég ha csak Marilyn Monroe-ra gondolunk. Úgy tartják, ez a nagy szexuális kisugárzás okozhatja a félrelépésre való hajlamot. De akkor vajon kik a leghűségesebbek? Úgy tűnik, a fekete hajú nők közül minden 10. lép csak félre a szőkékkel szemben.
https://tudtade.blogstar.hu/./pages/tudtade/contents/blog/85788/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?